ELLEMELLE

Hobby og husbyggerblogg

onsdag 17. mars 2010

Bursdags måneden

Hurra for min kjæreste Petter som fylte 34år i går! Bursdagsfeiringen tar vi til helgen for på lørdag har næmlig jeg også bursdag. Så vi slår to fluer i en smekk og har ett felles selskap. Jeg er hvertall veldig fornøyd og det er vel min kjære Petter også. Mars er den store bursdags måneden i vår familie hvertfall, for da har jeg, Petter, mitt tante barn og to søskenbarn bursdag. I tillegg er det noen på Petter sin side som har bursdag også!

I anledning bursdagselskapet på lørdag har jeg bakt brød og i dag blir det vel litt vasking. Ellers får jeg STOR hjelp fra min mor og min svigermor som bidrar med mat og kake og litt arbeidskraft. Tusen takk til begge to på forhånd!



Jeg har i forbindelse med alle disse burdagene fått "strikke-dilla" da jeg har strikket fire luer og en presskanne varmer i løpet av to uker og i tillegg strikker jeg på noe som jeg kaller ett pause prosjekt når jeg er.... kan jeg si "arbeidsledig"?! ;) Luene på bildet inspirert av Vaffellua på pickles.no, oppskriften til presskannevarmeren har jeg bare kommet på selv da jeg hadde noen garnrester igjen fra den ene lua.

2 kommentarer:

  1. Luene var kjempefine. Lykke til med feiringen!

    SvarSlett
  2. Ja luene ble veldig fine. :) Takk skal du ha!

    SvarSlett